Петок од Првата седмица на Великиот пост

На 23.02.2018 година, Неговото високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово служеше Големо повечерие со Акатист на Пресвета Богородица.

Акатист

Литургија на претходноосветени дарови во Куманово

Во петокот од првата седмица од Великиот Пост (23 февруари 2018 година), во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово, митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф служеше Литургија на претходноосветени дарови. На Светата… Повеќе »

Литургија на Претходноосветени дарови

Четврток од Првата седмица на Великиот пост

Среда од Првата седмица на Великиот пост

Средба со Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи во Република Македонија

Литургија на претходноосветени дарови во Куманово

Вторник од Првата седмица на Великиот пост

Понеделник од Првата седмица на Великиот пост

Ресурси »

Катихизис »

Библиотека »

Молитвеник »

Актуелно »