Свети Никола -Псача

"Свети Никола -Псача"

На 02.08.2018 година, кога го славиме светиот пророк Илија, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф изврши осветување на манастирската трпезарија во манастирот на свети Никола во село Псача – Кривопаланечко.