Вечерна богослужба за празникот на Слегувањето на Светиот Дух – Педесетница

"Вечерна богослужба за празникот на Слегувањето на Светиот Дух – Педесетница"

На 03.06.2023 год., во митрополитскиот соборен храм на Св. Никола во Куманово, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј служеше Вечерна богослужба за празникот Слегувањето на Светиот Дух – Педесетница.