Oсветување на Крст во с. Мождивњак

"Oсветување на Крст во с. Мождивњак"

На 10.10.2021 год., Неговото високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј изврши осветување на Крст, во с. Мождивњак, Крива Паланка. Крстот е изграден со средства на г. Милорад Мицевски со семејството и други дарители.