Вечерна богослужба за празникот на Слегувањето на Светиот Дух – Педесетница

"Вечерна богослужба за празникот на Слегувањето на Светиот Дух – Педесетница"

На 11.06.2022 год., во митрополитскиот соборен храм Св. Никола, во Куманово, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј служеше Вечерна богослужба за празникот Слегувањето на Светиот Дух – Педесетница.