Официјалниот сајт на Кумановско-осоговската епархија достапен и на албански јазик

"Официјалниот сајт на Кумановско-осоговската епархија достапен и на албански јазик"

Ни претставува чест и задоволство да ве известиме дека од денес, содржините на официјалната веб презентација на Кумановско-осоговската Епархија на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија ќе бидат достапни и на албански јазик. Овој чекор го превземаме во интерес на посетителите на кои мајчин јазик им е албанскиот, а во слава на Бога.

Mirë se vini!