Вечерна богослужба во Куманово

Воскресение Христово (трет ден)

Воскресение Христово (втор ден)

Голема пасхална Вечерна во Куманово

Воскресение Христово

Излезе од печат велигденскиот број на „Тавор“

Василиева Литургија на Велика Сабота

Утрена богослужба со Чин на погребение во Кратово

Царски часови и Вечерна богослужба на Велики петок во Куманово

Служба на светите и спасителни страданија

Велики Четврток во соборниот храм на свети Никола во Куманово

Литургија на претходноосветени дарови во Куманово