Благовештение на Пресвета Богородица

Вечерна богослужба на Благовештение на Пресвета Богородица

Литургија на претходноосветени дарови во Крива Паланка

Литургија на претходноосветени дарови во Крива Паланка

Недела Крстопоклона

Петок од Третата седмица на Великиот пост

Литургија на претходноосветени дарови во Кратово

Литургија на претходноосветени дарови во Кратово

Недела на свети Григориј Палама

Петок од Втората седмица на Великиот пост

Литургија на претходноосветени дарови во Куманово