Четврток од Петтата седмица на Великиот пост

"Четврток од Петтата седмица на Великиот пост"

На 11.04.2019 година, Неговото високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Јосиф, во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово служеше Утрена со Големиот покаен канон на свети Андреј Критски.