Духовден во манастирот на Света Троица во с.Скачковце – Куманово

"Духовден во манастирот на Света Троица во с.Скачковце – Куманово"

На 1 јуни 2015 година, во манастирот на Света Троица во с. Скачковце – Куманово, Неговото Високопреосвештенство, митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф го освети славскиот колач.