Кадилници и шандани

Кадилница - софрино

Кадилница – цена: 140 € (Софрино)

КАДИЛНИЦА – месинг – цена: 60 € со позлата: 120 €
шифра: 201 димензии: 24х10 см.

КАДИЛНИЦА – цена: 50 €
шифра: 1815 димензии: 22х10 см.(DEFICIT)

КАДИЛНИЦА – со позлата – цена: 120 €
шифра: 127 димензии: 24х10 см.

КАДИЛНИЦА мала,висока – цена: месинг – 40 € позлата – 65 €
шифра: 9390 димензии: 20х9 см.

КАДИЛНИЦА – цена: 120 €
шифра: 1818 димензии: 25х10 см.

Кадилница мала - никел - 30 евра -ш.487ncut

Кадилница мала – никел – цена: 30 €

димензии: 15 см шифра: 487

Кадилница мала - шифра- 18100

Кадилница мала – цена: месинг: 30 € позлата: 60 €

шифра: 487 димензии: 7х15 см.

Кадилница мала, широка - шигра - 18105

Кадилница (мала, широка) – цена: месинг – 40 € позлата – 70 €

шифра: 18105 димензии: 8х18 см.

Кадилница - цена -55 евра ш.9391bcut

КАДИЛНИЦА – месинг – цена: 55 €

димензии: 25 см. шифра: 9191

Кадилница - цена- 45 евра ш.691bcut

КАДИЛНИЦА – месинг – цена: 45 €

димензии: 19 см. шифра: 691

 

Кадилница лукс - цена- 150 евра - шифра -63-562

Кадилница лукс – цена: 150 €

шифра: 63-562 димензии: 13х13х32 см. тежина: 0.7 кг.

Кадилница лукс - цена-150 евра- шифра -63-564

Кадилница лукс – цена: 150 €

шифра: 63-564 димензии: 13х13х32 см. тежина: 0.7 кг.

9668b Шандан месинг златен - 150 евра

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ШАНДАН – месинг – цена: 150 €
шифра: 9668 B  висина: 110 см.

9668n Шандан - никел - 150 евра

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шандан – никел – цена: 150 €

Шифра: 9668N 110 см.

ШАНДАН – цена: 110 € (DEFICIT)
шифра: 4390 димензии: 15х110 см.

Шандан - цена-100 евра - шифра 107-892

Шандан – цена: 100 €

шифра: 107-892 димензии: 20х20х111 см. тежина: 4 кг.

Шандан - цена- 100 евра - шифра -107-893

Шандан – цена: 100 €

шифра: 107-893 димензии: 20х20х111 см. тежина: 4 кг.

Шандан - цена-170 евра - шифра 105-877

Шандан – цена: 170 €

шифра: 105-877 димензии: 25х25х130 см. тежина: 5 кг.

Шандан - цена-200 евра - шифра -105-874

Шандан – цена: 200 €

шифра: 105-874 димензии: 43х25х135 см. тежина: 6 кг.

Дванаестосвеќник - цена -230 евра - шифра-110-924

Дванаестосвеќник – цена: 250 €

шифра: 110-924 димензии: 80х50х155 см. тежина: 8 кг.