Книги

Нарачка може да извршите на следните начини:


kor.shmeman - Copy

Протопрезвитер Александар Шмеман, ЗА ЖИВОТОТ НА СВЕТОТ, 290 стр., 200 мкд.

Korica-Za Verata i spaseneto
Архимандрит Амвросиј Јурасов, ЗА ВЕРАТА И СПАСЕНИЕТО, 271 стр., цена: 150 мкд.
Апостол - кожа - 65 евра (2)

 

 

 

 

 

 

 

Апостол – цена: 65 € (кожа) најново издание, Македонски јазик
Апостол - кожа - 65 евра
Апостол – цена: 65 € (кожа) најново издание, Македонски јазик
Библија во кожа - цена - 65 евра
Библија во кожа -цена: 65 €, Македонски јазик
Библија со постолје - 110 евра
Библија во кутија – цена: 110 €  (дрво и кожа), Македонски јазик
542m-copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Библија во кутија – цена: 110 € (дрво и кожа), Македонски јазик

543.-Biblija-sa-okovima-2

Библија – цена: 150 € (кожа и окови), Македонски јазик

Vecer Sveta Gora
Митрополит Јеротеј Влахос, ВЕЧЕР ВО ПУСТИНАТА НА СВЕТА ГОРА, 195 стр.       Цена: 150 мкд.

Korica-Borba so strastite-print

Митрополит Николај Моглиевски, БОРБА ПРОТИВ СТРАСТИТЕ, 120 стр. Цена: 150 мкд.
Korica-Bog na NiZ
Протојереј Грегори Халам, БОГ НА НЕБОТО И НА ЗЕМЈАТА, 201 стр. Цена: 200 мкд.

Starecnik

Старечник – Цена: 200 мкд.

Митрополит Јосиф Пејовски, Архимандрит Григориј Настески. АВТОКЕФАЛНОСТА НА МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА – ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА, 204 стр.

Цена: 120 мкд.

Архимандрит Григориј Настески. БЛАГОБИТИЕ: ХРИСТОЛОШКО УСТРОЈСТВО НА ЧОВЕЧКАТА ЛИЧНОСТ, 779 стр., тврд повез Цена: 600 мкд.


Епископ Тихон Шевкунов, НЕСВЕТИ, А СВЕТИ, 594 стр. Цена: 500 мкд.


Св. маченичка царица Александра Романова, ДАРУВАЈТЕ ЉУБОВ, 97 стр.      Цена: 150 мкд.

АКАТИСТ НА ПРЕСВЕТАТА ВЛАДИЧИЦА НАША БОГОРОДИЦА, 18 стр. Цена: 50 мкд.

СТАТИИ НА ВЕЛИКИ ПЕТОК, 69 стр.         Цена: 150 мкд.


М-р Филип Станковски, БИОЕТИКА НА РЕПРОДУКТИВНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, 150 стр Цена: 150 мкд  (DEFICIT)

Митрополит Антониј Сурошки, ПАСТИРСТВО, 1. том, 316 СТР. Цена: 300 мкд.

Митрополит Антониј Сурошки, ПАСТИРСТВО, 2. том, 314 стр. Цена: 300 мкд.

Св. Исаак Сирин, ПОДВИГОТ ВО НАШИОТ ЖИВОТ, 80 стр. Цена: 100 мкд. (DEFICIT)

Свештеник Димитриј Каплун,АЗБУКА НА ПРАВОСЛАВНИОТ ЖИВОТ, 71 СТР.              Цена: 100 мкд. (DEFICIT)

Протопрезвитер Николај Афанасиев, ГОСПОДОВАТА ТРПЕЗА, 176 СТР.                Цена: 150 мкд.


Св. Филарет Московски, ПРАВОСЛАВЕН КАТИХИЗИС, 182 стр. Цена : 150 мкд. (DEFICIT­)