Контакт

Митрополитски соборен храм свети Никола
Димитар Влахов бр. 40
Куманово, Р. Македонија
тел/факс: 031-492-999
e-mail: koe.mpc@gmail.com

Вашето име (задолжително)

Вашата е-пошта (задолжително)

Вашата порака

Заштита од ботови:

Внесете го кодот на сликата: captcha