Круни и чаши за венчавање

kruna-za-vencanje

Венчални круни – цена: 180 € (пар)

Венчални круни - цена - 200 евра - шифра -73-668

Венчални круни – цена: 200 €

шифра: 73-668 димензии: 20х20х21 см. тежина: 0.6 кг

ВЕНЦИ ВЕНЧАЛНИ (сребрени со бело платно) – цена: 200 €

ВЕНЦИ ВЕНЧАЛНИ (сребрени) – цена: 250 €

Круни венчални – цена: 200 € (пар)
шифра: 5105 димензии: 19х16 см. (deficit)

Круни венчални – цена: 200 € (пар)
шифра: 5110 димензии: 19х17 см. (Deficit)

Чаша за венчавки -120 мл. шифра 17-141 цена - 90 евра

Путир (чаша) за венчавки – цена: 90 € – 120 мл.

шифра: 17-141 димензии: 9х9х20 см. тежина: 0.4 кг.

Чаша за венчавка шифра -17-143 цена-40 евра

Чаша за венчавка – цена: 40 € шифра: 17-143 – 120 мл.

димензии: 7х7х16 см. тежина: 0.2 кг.