Купели и нафорници

КУПЕЛ – цена: 300 €
капацитет: 20 – 25 литри

КУПЕЛ ЗА КРШТЕВАЊЕ (алуминиумски) – цена: 600€
капацитет: 60 литри

КУПЕЛ ЗА ОСВЕТУВАЊЕ ВОДА (инокс)- цена: 300 €
капацитет: 5.5 литри шифра: 3650 димензии: 47х28 см.

ВОДОСВЕТЕН КУПЕЛ (инокс) – цена: 1.200 €
капацитет: 150 литри

Купел - цена- 1.100 евра- шифра-104-865

Купел (бакарен) – цена: 1.100 евра капацитет: 50 литри

шифра: 104-865 димензии: 50х50х80 см. тежина: 15 кг.

 

 

купел - цена -200 евра - шифра-104-864

Купел – цена: 200 € капацитет: 6 литри

шифра: 104-864 димензии: 6х26х46 см. тежина: 3 кг.

купел - цена-250 евра- шифра-104-863

Купел – цена: 250 € капацитет: 6 литри

шифра: 104-863 димензии: 6х26х46 см. тежина: 3 кг.

Купел - цена - 350 евра шифра-104-860

Купел – цена: 350 € капацитет: 9 литри

шифра: 104-860 димензии: 34х34х76 см. тежина: 5 кг.9874b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Купел – цена: 250 € капацитет: 10 литри (месинг)

шифра: 9874 B  димензии: 74х34 см. тежина: 8 кг.

Сад за нафора - цена-250 евра- шифра -103-854

Нафорник – цена: 300 €

шифра: 103-854 димензии: 46х46х124 см. тежина: 9 кг.

Сад за нафора-цена-300 евра шифра-103-854103-847

Нафорник – цена: 250 €

шифра: 103-854 димензии: 40х40х120 см. тежина: 8 кг.

НАФОРНИК (икокс) – цена: 250 €
шифра: 4478 димензии: 35х122 см.