Света Литургија за празникот на Соборот на Светите славни и сефални дванаесет апостоли

"Света Литургија за празникот на Соборот на Светите славни и сефални дванаесет апостоли"

На 13.07.2021 год., Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј, служеше Света Литургија за празникот на Соборот на Светите славни и сефални дванаесет апостоли, во митрополитскиот соборен храм Св. Никола, во Куманово.