Света Литургија на празникот на свети Спиридон Чудотворец, епископ Тримитунтски

"Света Литургија на празникот на свети Спиридон Чудотворец, епископ Тримитунтски"

На 25.12.2020 година, во соборниот храм Свети Никола, во Куманово, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј служеше Света Литургија за празникот на свети Спиридон Чудотворец, епископ Тримитунтски.