Света Литургија на празникот на светите три ерарси: Василиј Вeлики, Григoриј Бoгoслoв и Јoван Златoуст

"Света Литургија на празникот на светите три ерарси: Василиј Вeлики, Григoриј Бoгoслoв и Јoван Златoуст"

На 12.02.2021 г., во соборниот храм Св. Никола во Куманово, на празникот на светите три ерарси: Василиј Вeлики, Григoриј Бoгoслoв и Јoван Златoуст и на свештеномаченик Иполит Римски, митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј служеше Света Литургија.