Мало осветување на храм на Вознесението Христово

"Мало осветување на храм на Вознесението Христово"

На 27.09.2015 година, кога го прославуваме Воздвижението на Чесниот и Животворен Крст, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф изврши мало осветување на храмот на Вознесението Христово во село Долно Којнаре – Кумановско.