Мало осветување на храмот на Воскресението Христово во Куманово

"Мало осветување на храмот на Воскресението Христово во Куманово"

Во понеделникот од Светлата седмица (13 април 2015 година), митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф изврши мало осветување на храмот на Воскресението Христово на градските гробишта во Куманово.

Христос воскресна!