Нарачка на книги

Напомена: Во моментов примаме нарачки и вршиме достава единствено на територијата на Република Македонија.

Издание Бр. стр. Цена Примероци
„Несвети, а свети и други приказни“, Епископ Тихон Шевкунов 594 стр. 500 МКД
„Дарувајте љубов“, Св. мч-чка царица Александра Романова 97 стр. 150 МКД
Статии на Велики Петок 69 стр. 150 МКД
„Биоетика на репродуктивните технологии“, М-р Филип Становски 150 стр. 150 МКД
„Пастирство“ 1. том, Митрополит Антониј Сурошки 316 стр. 300 МКД
„Пастирство“ 2. том, Митрополит Антониј Сурошки 314 стр. 300 МКД
„Подвигот во нашиот живот“, Св. Исаак Сирин 80 стр. 100 МКД
„Азбука на православниот живот“, Свештеник Димитриј Каплун 71 стр. 100 МКД
„Господовата трпеза“, Протопрезвитер Николај Афанасиев 176 стр. 200 МКД
„Православен катихизис“, Св. Филарет Московски 182 стр. 200 МКД
Вкупно за плаќање: , 00 МКД

Име и презиме на нарачувач (задолжително)

Електронска пошта (задолжително)

Телефонски број (задолжително)

Адреса за достава на книгитe (задолжително)

Град (задолжително)