Наречение и Хиротонија на новоизбраниот епископ Сарандопорски г. Григориј и Интронизација за Митрополит Кумановско-осоговски

"Наречение и Хиротонија на новоизбраниот епископ Сарандопорски г. Григориј и Интронизација за Митрополит Кумановско-осоговски"