Обнова на митрополитскиот соборен храм на св. Никола во Куманово

"Обнова на митрополитскиот соборен храм на св. Никола во Куманово"

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, започна да се реновира митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово.