Осветување на камен темелник во Крива Паланка

"Осветување на камен темелник во Крива Паланка"

На 5 април 2014 година, во манастирот на свети Јоаким Осоговски во Крива Паланка, митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, изврши осветување на камен темелник и го благослови почетокот на градбата на новиот објект во манастирот.