Панихида во Осоговскиот манастир

"Панихида во Осоговскиот манастир"

На 26 септември 2015 година, во манастирот на свети Јоаким Осоговски во Крива Паланка, Митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф служеше Панихида за сите православни христијани кои го положиле животот во одбрана на верата и татковината.

Бог да ги прости и вечен да им биде споменот!