Голема пасхална Вечерна во Куманово

"Голема пасхална Вечерна во Куманово"

На 8 април 2018 година, во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово, митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, служеше голема пасхална Вечерна.

Христос воскресна!
Навистина воскресна!