Пасхална Вечерна во Куманово

"Пасхална Вечерна во Куманово"

На 14 април 2015 година (вторник од Светлата седмица), во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, служеше Пасхална Вечерна.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!