Страсна седмица: Информативен под-портал на КОЕ

"Страсна седмица: Информативен под-портал на КОЕ"

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф се изработи информативен под-портал во склоп на официјалната веб-презентација на КОЕ, посветен на Страсната седмица. Содржините пласирани на овој информативен портал служат за објаснување на светите и велики денови од Страсната седмица. Кон истиот може да се пристапи преку следниот линк: www.koe.mk/strasna-sedmica/.

Страсна седмица

Забелешка: Страниците на под-порталот се оптимизирани за Google Chrome прелистувачот – доколку го немате инсталирано на вашиот сметач, кликнете за преземање.