Посета на манастирот Успение на Пресвета Богородица и на црквата Света Троица, во с. Матејче

"Посета на манастирот Успение на Пресвета Богородица и на црквата Света Троица, во с. Матејче"

На 13.10.2020 година, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј, го посети манастирот Успение на Пресвета Богородица и црквата Света Троица, во с. Матејче со члeнови на Црковниот Одбор.