Посета на храм во изградба во с. Љубодраг

"Посета на храм во изградба во с. Љубодраг"

На 05. 11. 2020 г., Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј, заедно со ктиторите го посети храмот во изградба, кој ќе биде посветен на Бог Света Троица, во село Љубодраг, кумановско.