Повечерие со канонот на свети Андреј Критски

"Повечерие со канонот на свети Андреј Критски"

На 3 март 2014 година (понеделник од првата седмица од Постот), во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово, митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, отслужи Повечерие со канонот на свети Андреј Критски.