Литургија на претходноосветени дарови во Крива Паланка

"Литургија на претходноосветени дарови во Крива Паланка"

Во средата од шестата седмица од Великиот Пост, 8 април 2020 г., во манастирот на свети Јоаким Осоговски во Крива Паланка, митрополитот Кумановско-осоговски г. Јосиф служеше Литургија на претходноосветени дарови.

На Светата Литургија верниот народ се причести со претходноосветените Христови Тајни.