Вечерна богослужба со простување

"Вечерна богослужба со простување"

На 2 март 2014 година, во предвечерието на Великиот Пост, во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово, митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, отслужи Големата вечерна богослужба со чинот простување.