Вечерна со простување

"Вечерна со простување"

На 1 март 2020 година, Неговото високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Јосиф, во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово служеше вечерна богослужба.

После вечерната следеше меѓусебно простување со свештенството и верниците.