Реставрирање на манастирот на свети Ѓорѓи во Старо Нагоричане

"Реставрирање на манастирот на свети Ѓорѓи во Старо Нагоричане"

На 27.09.2014 година, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, го посети манастирот на свети Ѓорѓи во Старо Нагоричане кој е во процес на целосна реставрација.