Официјалниот сајт на Кумановско-осоговската епархија достапен и на руски јазик

"Официјалниот сајт на Кумановско-осоговската епархија достапен и на руски јазик"

Ни претставува чест и задоволство да ве известиме дека од денес, содржините на официјалната веб презентација на Кумановско-осоговската Епархија на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија ќе бидат достапни и на руски јазик.

Во интерес на големиот број посетители од руско-говорните држави, новостите поврзани со животот на нашата Свештена Епархија ќе бидат преведувани и на руски јазик.

Добро пожаловать!