Прибор за Света Причест и Сад за теплота

МАЛ ПУТИР СО ЛАЖИЧКА за причестување болни
цена: 25 евра

Прибор за св. Причест - цена - 280 евра- шифра-16960

Прибор за св. Причест – цена: 280 € 400 мл.

шифра: 16960 димензии: 16х31 см.

Прибор за св. Причест - цена-300 евра -шифра-16980

Прибор за св. Причест – цена: 320 € – 640 мл.

шифра: 16980 димензии: 17х33 см.

СЕТ ЗА ПРИЧЕСТ - никел - цена-300 евра ш.9985nСЕТ ЗА ПРИЧЕСТ – никел – цена: 300 € 500 мл. шифра: 9985

СЕТ ЗА ПРИЧЕСТ - цена-300 евра - ш.9985b

СЕТ ЗА ПРИЧЕСТ – месинг – цена: 300 € со позлата: 400 € 500 мл. шифра: 9985

380b-28СЕТ ЗА ПРИЧЕСТ – месинг – цена: 200 € – 250 мл. шифра: 380

 

380na-28СЕТ ЗА ПРИЧЕСТ – никел – цена: 200 € 250 мл. шифра: 380

 

сет за причест -софрино - 500 мл.

Прибор за св. Причест – цена: 650 € – 500 мл. 750 € – 750 мл. (Софрино)

(компелет + сад за теплота и две тацни, без копје)

Сет за причест - софрино - 1 литар

Прибор за св. Причест – цена: 850 € – 1 л. 1.050 € – 1.5 л.

(компелет + сад за теплота и две тацни, без копје)

 

 

Сет за причест - 500 мл. шифра -14-114 цена- 320 евра

ПУТИР И ДИСКОС (комплет) – цена 320 €

шифра: 14-114 димензии: 18х18х32 см. тежина: 1.5 кг. 500 мл.

Сет за причест -500мл. шифра 15-117 цена -320 евра

ПУТИР И ДИСКОС (комплет) – цена: 320 €

шифра. 15-117 димензии: 17х17х31 см. тежина. 1.6 кг. 500 мл.

Сет за причест - 500 мл. шифра -15-123 цена - 300 евра

ПУТИР И ДИСКОС (комплет) – цена: 300 €

шифра: 15-123 димензии: 17х17х31 см тежина. 1.6 кг. 500 мл.

Сет за причест - 250 мл. шифра -15-122 цена - 200 евра

ПУТИР И ДИСКОС (комплет) – цена: 200 €

шифра: 15-122 димензии: 13х13х27 см. тежина. 1.2 кг. 250 мл.

Сет за причест - 250 мл. шифра-15-125 цена- 200 евра

ПУТИР И ДИСКОС (комплет) – цена: 200 €

шифра: 15-125 димензии: 13х13х27 см. тежина. 1.2 кг. 250 мл.

Путир - софрино - 250 мл.

Путир (Софрино) цена: 200 € – 250 мл.

Путир ( Софрино) цена : 300 € – 500 мл.

Путир - софрино - 750 мл.

Путир (Софрино) – цена: 400 € – 750 мл.

Путир - софрино- 1 л.

Путир (Софрино) – цена: 450 € – 1 л.

цена: 600 € – 1.5 л.

САД ЗА ТЕПЛОТА шифра: 1593 димензии: 13х10 см
цена: 30 евра

САД ЗА ТЕПЛОТА Ш. 1594 димензии: 16х12см.
цена: 35 €

САД ЗА ТЕПЛОТА (Софрино) има и златна боја
цена: 50 €

Сад за теплота шифра-64-573 цена- 25 евра

Сад за теплота – цена: 25 €

шифра: 64-573 димензии: 11х8х3 см. тежина: 0.2 кг

Сад за теплота шифра -64-578 цена-50 евра

Сад за теплота – цена: 55 €

шифра: 64-578 димензии: 15х8х15 см. тежина: 0.3 кг