E Diela e shën Joanit të Shkallës

Me 18 Mars 2018, në javën e katërt e Kreshmës së Madhe, kur Kisha jonë e Shenjtë feston Dielën e shën Joanit të Shkallës, në kishën katedrale e Shën Nikollës në Kumanovë, Mitropoliti… Më shumë »

Недела на св. Јован Лествичник

E Premte e javës së katërt e Kreshmës së Madhe

Në 16 Mars 2018, në Kishën e Shën Nikollës në Kumanovë, Mitropoliti i Kumanovës dhe Osogovës, Hirësia e Tij z. d-r Josif kreu shërbesën e Pasdarkës së Madhe me Akathistin e Tërëshenjtës Mari.

Акатист на Пресвета Богородица

Liturgjia e Dhuratave të Parashenjtëruara

Liturgjia e Dhuratave të Parashenjtëruara

E Premte e javës së tretë e Kreshmës së Madhe

Liturgjia e Dhuratave të Parashenjtëruara

Liturgjia e Dhuratave të Parashenjtëruara

E Diela e shën Grigor Pallamait