Faqja zyrtare e Dioqezës së Kumanovës dhe Osogovës tani është në dispozicion edhe në gjuhën shqipe

"Faqja zyrtare e Dioqezës së Kumanovës dhe Osogovës tani është në dispozicion edhe në gjuhën shqipe"

Është nder dhe kënaqësi t’ju informojmë se nga dita e sotme, përmbajtjet në faqen zyrtare të Dioqezës së Kumanovës dhe Osogovës të Kishës Ortodokse Maqedonase – Kryepeshkopata e Ohrit do të jetë në dispozicion edhe në gjuhën shqipe. Ky hapë është ndërmarr në interes të vizitorëve që gjuha e tyre amtare është gjuha shqipe, dhe në lavdi të Perëndisë.

Mirë se vini!