Lindja trupore e Zotit tonë Jisu Krisht – Krishtlindja

"Lindja trupore e Zotit tonë Jisu Krisht – Krishtlindja"

Në 7 Janar 2018, kur Kisha jonë e Shenjtë feston Krishtlindjën, në Kishën katedrale e Shën Nikollës, në Kumanovë, Mitropoliti i Kumanovës dhe Osogovës, Hirësia e Tij z. d-r Josif, kreu Liturgjinë Hyjnore të shën Vasilit të Madh. Besimtarët u kunguan me Misteret e Shenjta të Krishtit.