Diela e djalin plangprishës

"Diela e djalin plangprishës"

Në 4 Shkurt 2018, kur Kisha jonë e Shenjtë feston Apostullin e Shenjtë Timotheun dhe Anastasin e Persisë, në Kishën katedrale e Shën Nikollës në Kumanovë, Mitropoliti i Kumanovës dhe Osogovës, Hirësia e Tij z. d-r Josif, kreu Liturgjinë Hyjnore të shën Joan Gojartit. Besimtarët u kunguan me Misteret e Shenjta të Krishtit.