E diela të lidhurit e djathit

"E diela të lidhurit e djathit"

Në 1 Mars 2020, në javën e katërt përgatitore për Kreshmën e Madhe, në Kishën katedrale e Shën Nikollës në Kumanovë, Mitropoliti i Kumanovës dhe Osogovës, Hirësia e Tij z. d-r Josif, kreu Liturgjinë Hyjnore të shën Joan Gojartit. Besimtarët u kunguan me Misteret e Shenjta të Krishtit.