E Premte e javës së Dafinave

"E Premte e javës së Dafinave"

Me 19 Prill 2019, Mitropoliti i Kumanovës dhe Osogovës, Hirësia e Tij z. Josif, në kishën katedrale e Shën Nikollës në Kumanovë, kreu kanonin pendimtar e shën Andreas së Kretës, në kujtimin e ngjalljes e Lazarit.