Mbrëmësorja e shën Parashqevisë (e Premtja)

"Mbrëmësorja e shën Parashqevisë (e Premtja)"

Në 7 gusht 2018, në të parakremtën e festës së Shën Parashqevisë, në kishën e Shën Parashqevisë në f. Bedinje, në Kumanovë, Mitropoliti i Kumanovës dhe Osogovës, Hirësia e Tij z. d-r Josif kreu shërbesën e mbrëmësorës.