Средба меѓу Патријархот Кирил и Претседателот Иванов

"Средба меѓу Патријархот Кирил и Претседателот Иванов"

На 9 февруари 2014 година во Патриjаршиските простории на Гранатната палата во Московскиот Кремљ, Неговата Светост Патриархот Московски и на цела Русија Кирил се сретна со Неговата Екселенција, Претседателот на Република Македонија проф. д-р Ѓорге Иванов.

sredba1

sredba2

Извор: Прес-служба на Патријархот Московски и на цела Русија