Света Литургија на Рождество на Пресвета Богородица

"Света Литургија на Рождество на Пресвета Богородица"

На 21.09.2020 година, празник на Рождеството на Пресвета Богородица, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј, служеше Света Литургија во храмот Рождество на Пресвета Богородица, во
Ранковце.