Утрена богослужба со Чин на погребение во Крива Паланка

"Утрена богослужба со Чин на погребение во Крива Паланка"

На 18 април 2014 година, во храмот на свети Димитриј во Крива Паланка, митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф отслужи великосаботна Утрена богослужба со Чинот Погребение на Господ наш Исус Христос.