Утрена богослужба со Чин на погребение во Кратово

"Утрена богослужба со Чин на погребение во Кратово"

На 10 април 2015 година, во храмот на свети Јован Крстител во Кратово, митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф отслужи великосаботна Утрена богослужба со Чинот Погребение на Господ наш Исус Христос.