Утрена богослужба со Чин на погребение во Кратово

"Утрена богослужба со Чин на погребение во Кратово"

На 26 април 2019 година, во храмот на свети Јован Крстител во Кратово, митрополитот Кумановско-осоговски г. Јосиф служеше великосаботна Утрена богослужба со Чинот Погребение на Господ наш Исус Христос.