Вечерна богослужба за празникот на Соборот на Светите славни и сефални дванаесет апостоли

"Вечерна богослужба за празникот на Соборот на Светите славни и сефални дванаесет апостоли"

На 12.07.2021 год., Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј, служеше Вечерна богослужба за празникот на Соборот на Светите славни и сефални дванаесет апостоли, во митрополитскиот соборен храм  Св. Никола, во Куманово.